Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
neřešil jste náhodou někdo prodloužení připojení jednotky k vířivce? Úplně nejlepší by bylo, kdyby existovala prodlužovací sada, tak o nějakých 30 cm. Jde samozřejmě o to, že zvažuji přídavný filtr a nechce se mi přehazovat další hadice/trubky přes okraj, nebo přidělávat otvory v bazénku.
Další cestou je zjistit správné rozměry šroubení (je to řešeno plastovými převlečnými maticemi a těsněním) a sehnat něco, co by pasovalo, nebo rozmontovat jednotku a vyměnit za delší tu hadicové propoje, ale zase nemusí být snadné sehnat a koupit ten správný rozměr a vzduch vede pevnou plastovou trubkou, tu se mi řezat a nadstavovat nechce.
Nerad bych teď v sezóně podstupoval riziko, že to vypustím a něco z toho, co seženu, nebude sedět, tak by bylo ideální převzít ověřené řešení.
Jedná se o Bestway 60027.

0x
Tím dostatečným výkonem čeroadla si jistý nejsem. snad má 1,3 m3 /hod a příkon jsem nenašel, ale na ten malý objem vody by to stačit mohlo. V zásadě chci vlastně jen nahradit tu legrační kartuši něčím lepším. Možná by bylo částečným řešením nahradit stávající box na malou kartuši větším boxem na kuličky.
Pri potrebe dalkoveho ovladani by to slo zkombinovat, filtrovat a topit dalkove pres jednotku a jen chvili pred koupanim rucne prepnout na filtraci a tou to docistit.
Videl jsem nekde i jednotku vykuchanou s ovladanim tricestnych elmag ventilu a tam si to ovladal na dalku, kdyz se stoplo cerpadlo, prepnuly se do druhe polohy a zapnula externi filtrace. To uz je ale trochu vyssi liga, na takove srandy nemam cas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.