Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázky na renovaci koupelny

Od: jirka5181® odpovědí: 9 změna:
Je tu někdo zkušený kdo my poradil s rekonstrukcí jádra v paneláku? Takové ty obecné otázky ne vše jde vykoukat z YouTube. Jsem vyučený zedník ale od školy jsem to nedělal, občas nějaký ten metr přátelům.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
pokud tam mate umakart, tak si myslim, ze neni co resit, odnosit a vyzdit. Jinal musite specifikovat dotaz

hodnocení

jde my o postup, základ zeď, jasný, pak perlinka, napenetrovat, hydroizolace, a nakonec obklad. Spíš bych potřeboval poradit s hydroizolací jestli je lepší dávat ty pásky nebo stačí jen to něčím natřít
re4zon
Pasky musis dat do koutu. Postup ma vyrobce hmoty v tech. listu.
spu

Pane, žádnou hydroizolaci netřeba.

hodnocení

0x

Pohlídej si strop. Můj sádroš se začíná rozpadat, a půjde předělat (po profesionálovi).

hodnocení

strop zůstane původní, zděný

Co to máte za panelák se zděnými stropy? *haha*

Hádám že je to myšelné tak že nebude dělat podhled a jako strop koupelny bude normálně stropní panel.

hodnocení

0x

Já jsem s tím žádné štráfy nedělal, zazdil vanu, nad a vedle vany a obezdívku obložil na podlahu položil dlažbu. WC jsem nic nedělal-lepidlo s perlinou a štuk, za mísou pak konstrukce z sdk a vstup ke stoupačkám. (mám ale extra velký-cca70x100cm) nyní se výhledově chystám do cca metru taky obložit. Při mytí rukou po použití wc i přes snahu přece jen stříká voda z umývátka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]