Nemate nekdo zkusenost s kotvenim kuchynske linky do puvodniho 3,5cm panelu s armaturou? Puvodni linka tam byla 40 let. Ted se tam vyrizlo par der na zasuvky a zed dostala trochu zabrat pri sundavani puvodnich obkladu atd. Ale jinak to vypada ok. Kazdopadne mam z toho trochu obavu, jak dlouho tovydrzi. Na druhou stranu na umakartovy jadra se to taky kotvi a neslysel jsem o tom, ze by to nekomu spadlo. diky za zkusenosti
Dobrý den.Nejlépe bude, když dáte foto, neboť jsem viděl linky co spadly . Umakartový podklad zpevňuji latí nahoře a dole vodorovně a horní skříňky se pak kotví na latě.Dá se to i prošroubovat deskovým materiálem. Rozvody el. pak v dutině přídavného roštu.
3,5 cm zeď jakou svět neviděl. To seš tedy borec, že jsi ji viděl. A ještě dokážeš do ní vyříznout zásuvky, to tedy smekám před Tvoji zručností. Změř tu šířku ještě jednou a vynech jedno pivo s rumem.
Mimochodem, do umakartových jader se to kotvilo do latí, který byly v těch deskách. Již jsem viděl, že to kotvili mimo latí, ze spoda to podepřeli taky latí, a hádej co to udělalo? Odpovím si sám. Udělalo to "dřepink". Až na zem i s talířema apod. bordelem, co tam byl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.