Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouř z motoru frézy

Od: michalll odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, koupil jsem frézu a po nastartování jde z výfuku černý kouř, vyměnil jsem olej jelikož byl přelitý, motor jde nepravidelně, vyměnil jsem svíčku u které jsem zjistil že má zlomený kousek izolantu viz foto. Může být ten kousek spadnutý v motoru a dělat to tento problém? Nebo bude vada spíše v karburátoru? Jedná se o frézu: LUX B-SF-163/56 Děkuji za rady a případné řešení.

Kouř z motoru frézy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

0x

klidne muze, ale potrebujes endoskopovou kameru.

hodnocení

0x
Může. A nebo někomu svíčka spadla na zem. Endodkop nebo sundat hlavu. Umíte motor ovládat? Nemáte třeba stále zapnutý sytič? (Nevím, jak to má řešené tento stroj. Nebo nenalil jste tam mix?

hodnocení

0x
Pokud je kouř opravdu černý, jde tam z nějakýho důvodu moc benzínu/malo vzduchu (treba sytič nebo ucpaný vzduchový filtr). Pokud spíš modrý, tak olej - jestli se ten kousek porcelanu dostal mezi píst a válec, mohl ve valci udělat škrábanec a jde tamtudy do válce olej... Nebo jsou špatné/zapečené pístní kroužky následkem starého preliteho oleje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]