Dobrý den, prosím o radu, nákres, obrázky, jak správně položit dlažbu na křižovatce, kde nejsou napojení v pravém úhlu. Firma poslala tento výsledek (viz. obrázky)
Přesně takto bych si to položil sám sobě navcí , takto jsme to dělali i v práciProstě co nejjednodušší. Ten obrubník vedel koštěte bych navíc dal do prvého úhlu aby nebyl další šimký prořez ale rovný když už se to špatně spočítá!
Tohle jenykovo řešení by bylo dobrý v situaci, kdyby nebyla ta třetí cesta (na spodku obrázku s lopatou a kolečkem), ta se totiž pak bude napojovat dost blbě.
Nelze říci "správně-dobře". Je to otázka vkusu. Já bych po linii té horní cesty položil dlažbu až dolů a tu boční pak dopasoval. Ten "zub" se mi nelíbí.
Presne jak pise ferax, neni zadne "spravne". Tohle je ovsem pekna zprasenina a rozhodne bych to tak neudelal, da se linie drzet v co nejvetsi plose a napojit pod uhlem jen jednu nebo obe cesty.
moc jinak to asi ani nejde, buď bude hlavní jeden nebo druhý chodník, mě by se to dle fotek líbilo víc naopak, ale záleží jak to vypadá na tom místě fyzicky
ještě mohl být ten chodní kolem domu dotažený až do konce k obrubníkům a nemusel končit takhle hranou v prostředku druhého chodníku
No proč ne, takhle by se to líbilo mně. Jedná se o napojení placu na cesty, tak bych udělal mnohoúhelník a z něj vycházející trojice cest. Možností je samozřejmě víc, možná to spodní řešení by se mi líbilo ještě víc:
Tam co se bude hodně chodit bych držel jednu linii, vedlejší bych utnul a nedělal optický zářez do vnitř. Pokud tudy budou chodit návštěvy od branky do vchodu tab bych jako hlavní cestu označil tento směr aby věděly kudy jít.
Zdravím, nebo podle feng shui a bude to navíc energeticky vyvážené. Opravdu, dle příspěvku jenyk to vypadá líp. Není to nic co by nešlo opravit, tak to zvažte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.