Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je NUTNÉ ředit primalex? Potřebuji vymalovat obývák a nechce se mi to ředit, mohu to prostě natřít Primalex tak jak je v balení?
Děkuji
V principu nemusi. Ale diky hustote se to bude blbe roztirat a bude velka spotreba.
Naredit to dle doporuceni na kyblu je otazka jedne minuty mozna?
Primalex jsem vždycky, podle návodu ředila. Nejprve chtěli ředit první vrstvu, po několika letech chtěli první vrstvu hustější, ředit méně a teď, když jsem kupovala barvu, kterou míchali v obchodě + bílou, nechtěli ředit vůbec. Je potřeba číst návod na plechovce. Ale měla jsem 3 barvy a jsou tak úžasně krycí, že není potřeba 2. vrstvy, jako vždy.
Nepíšete jaký typ Primalexu. Obecně - méně kvalitní malby hlinkového typu - Primalex Standard, Primalex Plus se ředí přesně podle návodu.
Lepší malby typu Primalex Polar se ředí také ale když provedete malbu na zpenetrovaný povrch, tak ředit co nejméně. Na hodně zpenetrované povrchy je třeba hustější malba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.