Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v roce 2016 jsem rekostruoval koupelnu a nechal nainstalovat geberit koupený v SIKO. Je to již měsíc co mi začal pozvolna protékat. Dočetl jsem se na internetu, že může být špatný vypouštěcí ventil. Dle rad něco pomohlo, něco ne, ale vždy po nějakém čase zase začal protékat. Tak jsme se rozhodl, že vypouštěcí vypoštěcí ventil "vyvařím" v octu. No bohužel jsem to neuhlídal, moje blbost, a opravdu jsem to uvařil Takže si asi dokážete představit výsledek :D Hold budu muset koupit nový. Problém je v tom, že existuje více druhů a já si přesně nejsem jistý, který. Poradíte mi někdo? Zasílám foto tohoto co jsem tam měl. Děkuji.
Vy jste ale veselá kopa. Když vám bude kapat z motoru olej, umyjete auto šamponem? Asi ne. Číst na internetu nestačí.
V nádržce máte též napouštěcí ventil a pokud nevíte, jak co funguje, těžko něco opravíte. Ve vašem případě bych doporučoval návštěvu instalatéra, který vám přesně identifikuje závadu a podle toho vám náhradní díl vymění, popřípadě nádrž vyčistí. Potom se ho ptejte, kde byla závada a co bylo potřeba vyměnit. Možná když bude trpělivý, se dozvíte něco víc a příště už si to třeba opravíte sám,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.