Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, plánuji koupit vlastní byt o velikosti 2+1. Už jsem byl na první prohlídce, všechno vypadalo dobře. Měsíční náklady na byt vychází 6800 kč ( bylo to na 2 osoby). Zatím jsem ve vlastním nebydlel, ani s bytu nepochazím, takže nemám představu zda jsou tyto měsíční náklady adekvátní. Mohu se zeptat jaké máte vy náklady na vlastní bydlení v bytě? Děkuji
Platím za 2+1; 3osoby; celkem 5 900kč. z toho le 1170kčm, plyn 370kč a zbytek=přímé náklady (vodné, stočné, TUV, ele. spol. prostor, fond oprav...) Stačí? Každoročně mám nějaký přeplatek, povětšinou za topení stejně tak ele a plyn
Děkuji za reakce, jinak doplním jedná se o menší město Vsetín ve Zlínském kraji. Jen mě zajímalo kolik se tak platí ať si udělám obrázek. Přesně rozepsané kolik za co se platí jsem neviděl, jen celkovou částku kolik chodí k úhradě a v té částce by měli být započítané veškeré výdaje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.