Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
řeším následující věc
V jednom nedávno (no vlastně docela dávno - 2013) zrekonstruovaném bytě byly zařízeny rozvody koaxiálního kabelu, ale na můj pokyn byl ke každému z nich byl navíc přiveden kabel UTP (na můj pokyn), protože budou chytré televize. Zasuvky byly ale zřízeny pouze pro koaxiální rozvod. Chtěl bych tedy zásuvky vyměnit tak, aby umožňovaly připojení televize přes ethernet i přes koax (na anténu).
V celém bytě s výjimkou jedné zásuvky byly zřízeny zásuvky typu ABB Tango, k nim sice ABB duální zásuvky nevyrábí, ale umožňuje ve dvoj-UTP zásuvce vyměnit keystone za keystone s konektorem typu F, což mi stačí.
V té jedné jiné je nějaký jiný typ zásuvky a ABB Tango do ní nedostanu, protože prostě má jiný tvar.
Řeknete mi prosím, co je to za typ a zda k ní je nějaká UTP+koax varianta?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.