Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo nejúčinější způsob prevence proti usazování vodního kamene v trubkách a ohřívacích zařízeních ( bojler, pračka atd.)?
Dik za radu. Na netu je takových věcí spousta, ale vím, že každá věc má jinou účinnost. Proto mě zajímají zkušenosti. Máte to doma a funguje to?Problémm je totiž v tom, že voda urpavená jakým koliv elektromagnetem nejde porovnat, protože magnet jenom mění strukruru vodního kamene a on se pak neusazuje, ale pořád ve vodě zůstává, takže výsledek se projeví až časem.
No,to co je jen reklama,je jen tahání peněz z vaší kapsy.Neslyšel jsem nikoho,komu by tyhle elektronické nesmysly fungovaly.Trochu fungují na určitý typ tvrdosti vody magnetické separátory.Tam,kde se podílí více železité soli s vápníkem.Mění krystalizační jádra tak,že se shlukují do jiné struktury a neusazují se na stěnách trubek.Ovšem odstranit tvrdost vody lze jen iontoměniči,nebo reverzní osmozou.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.