Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním starší motorovou pilu hecht,do poslední chvíle fungovala.Ted,když se jí snažím nastartovat,tak ani neškytne.Venku svíčka jiskru dává a ikdyž nastříkám start sprej do sání,či válce tak ani přesto žádná snaha.Svíčku jsem zkoušel z jiné pily téže značky a taky nic.Vede mne to k doměnce,že svíčka dává jiskru pouze venku a ve válci nikoliv.Nicméně pokud by to tak bylo,tak absolutně netuším,kde hledat chybu.Prosím poradte.Děkuji.
zkus nastartovat několikrát jako obvykle, pak vyndej svíčku a vyfoť nám , aby byly vidět elektrody, ať je fotka kvalitní. Poznáme, jestli není pila uchlastávaná.
tím bych začal
Pro bobana.
Máte pravdu,kupoval jsem ji jako starší s tím,že se přechlastává,nicméně jakž takž fungovala.co se dá s tím dělat?Děkuji.
Je NEZBYTNÝ vyměnit membrány karburátoru a těsnění. I když se zdá být opticky v pohodě, je nutný vyměnit. To je praxe. Ty starý odolávaly hůř ETANOLU.
hlavně nám udělej tu fotku, pokud nás máš aspoň trochu rád
Pro bobana.
Děkuji,fotku udělám zítra,snad to stihnu,takže to způsobil benzín s vyšším obsahem etanolu?
Na kolik cca vyjde sada membrán a těsnění?
Tak jestli ani neškytne na podlétí přímo nad píst a neuchlastává se tak bych problém v karbecu nehledal.Buď zapalování ale jiskru hází , možná střihlí klínek pod setrvačníkem-hází v nepravou dobu...
Já bych to viděl na tu malou kompresi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.