Nejste přihlášen/a.
Jakou vybrat svářečku na takové / domácí žvýkání / .Vzít jen na elektrody či vzít kombinaci elektrody + trubičkový drát a od kterého výrobce. Podotýkám jsem v tom amatér. Svařuji jen plynem.
Dobrý den,svařuji cca 40 let. Trafosvářečky z 80.let atd. na střídavý proud jsou překonané.Na ty se používaly rutilové,nebo případně kyselé elektrody (obal). Volil bych malou invertorovou svářečku,která dává stejnosměrný proud a používají se převážně elektrody s bazickým obalem.je na 240V,je malá a lehká.Na práce kolem baráku a na zahradě postačuje. Pokud nechcete svařovat tenké plechy např.při autoklempířině.To by byla vhodná svářečka MIG (CO2) ..
Já mám např.
Pre domácnosť vám postačuje,len na elektródy. Pokiaľ by ste chceli kombináciu,tak už s CO2. Po výmene kladky sú niektoré prispôsobené aj na zváranie trubičkovým drôtom. Zváranie s trubičkovým drôtom,je také o ničom pri tých lacných zváračkach. Odporučujem vám domáceho výrobcu, s možnosťou blízkeho servsu.
Zdravím.
Pokud bych si kupoval svou druhou svářečku tak se pokusím sehnat trafo JS 90: odkaz
Jako zámečník a domácí kutil celkem dost vytížená a stále funguje.
Koupena kolem roku 1987
Měl jsem doma půjčenou Omicron GAMA 1550A: sváří lépe, ale je citlivější na nečistoty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.