Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapnout sprchu?

Od: bl odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, byla mi dokončena rekonstrukce koupelny a mám tento set ze siko siko.cz/... - bohužel vůbec netuším jak se na tom zapíná sprcha? Můžete mi prosím někdo poradit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Podle navodu: Prepinac je ukryty u napojeni sprchove hadice.
bl
hodnocení

To četl partner taky, ale opravdu nikde nic nevidíme
Jak zapnout sprchu?
ben®
bl - pusťte vodu a za tu hadici u baterie/u napojení zkuste zatáhnout.

hodnocení

0x
Tipnu si, potáhnout páčku směrem ven.

hodnocení

0x

Přece to úplně vpravo, je pohyblivá páčka. Tou se dá pohnout, buď tak jak je nebo mírným povytažením. Celé tělo baterie je kompaktní, jen ta páčka se sice tváří jako součást, ale je zvlášť.

tj
hodnocení

0x
Cože? Vždyť vpravo máte páku na baterii viditelnou na první pohled a pokud má sprchová hlavice stop-tlačítko, tak ho také najdete úplně snadno přímo na té hlavici. Ještě dotaz. Když vám namontovali baterie, pustili potom zase vodu? (V případě že tam teď v době rekonstrukce nebydlíte a nenapadlo vás si pustit vodu třeba v kuchyni, jestli teče).
ben®
tj - citace z návodu: "Prepinac je ukryty u napojeni sprchove hadice".
tj
Jo, už to mám. Srry.
Některé přepínače nejsou zacvakávací, ale drží tím, že je puštěná voda. Zkuste přepnout, když pustíte trochu vodu... (Zřejmě zatažením, nebo zastrčením)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]