Už jste si někdo koupil na Temu samolepící tapetu za kuchyňskou linku? Pokud ano, funguje bez problémů? Myslím tím, zda je vodě vzdorná, dají se omýt mastnoty u sporáku při vaření...
Dobrý den, samolepící tapeta se k těmto účelům (kuchyně, koupelna) používala už za "socíku", tak to není čínská novinka. Pokud je plocha pod ní pevná, čistá a nesprašuje, tak je to dobré omyvatelné, estetické a relativně levné řešení. Nemusíte ji snad kupovat přímo na Temu. Zdravím!
astik
To máte pravdu. Ale až po dané otázce jsem si všimla, že všude píšou hladký podklad: kachlíky, dřevo... Ne přímo na zeď. Což já zeď mám. Takže mi jsou tyhle fólie/tapety k ničemu Navíc tady v Čechách moc hezky výběr není. Navíc i jako vždy, dražší.
Mám z Temu takové samolepicí čtverce, asi 35x40 cm, sice jsem lepila na kachličky, ale část šla na omítku. Drží pevně, dají se omývat, mám je i kolem plynového sporáku a naprosto v pohodě, stačí otřít vlhkým hadříkem. Ale předpokládám, že až je budu jednou sundávat, tak to půjde i s omítkou. S kachliček jdou odstranit škrabkou.
Ano,ty samolepící čtverce jsou fajn. Je to i něco na způsob těch vinylových, zmiňovaných výše. O to se dá na Temu sehnat. Ale je třeba číst recenze a koukat na fotky. Některé (i ty tapety) jsou měkčí, slabší... Prostě ne tak dobré. Kamarádka kupovala více druhů a naštěstí vybrala všechny panely pěkně zpracované a pevné. Tapety kupovala též, jsou silnější a pěkně se s nimi pracuje - prý. Já to nezkoušela, ale výsledek jsem viděla na vlastní oči. Desky má v kuchyni za plynovým sporákem již delší čas,tapetou má linku, desky má též v obýváku a nyní koupila desky i do koupelny - ty nejsou strukturované, ale hladké.
astik
Nebylo by nějaké foto? Případně druh těch desek. Vzor si vyberu, možná. Většinou se mi to nelíbí. Já mám novou kuchyň, obkladačky by byly asi nejlepší, ale je to práce navíc, i více peněz. A opět : sehnat hezké je problém. A ty co se mi celkem líbí, tak jsou opravdu hodně drahé. Děkuji.
No, má tyhle dlaždice a pak ještě nějaké velké..snad 60 cm Jen upozornění - je to z podobného materiálu, jako se dřív dávaly takové rohože za topení,je uprostřed nějaká hliníková jakoby vrstva. Z jedné strany dekor s z druhé lepící. Není to tvrdé jako dlaždice, je to takové měkčí, ale není to zas úplně měkké,že byste do toho rýpala.
astik
Jo, ty jsem na netu také viděla. Vypadají hezky. Tak uvidím. Mockrát děkuji za váš čas a informace
Na druhé fotce (vložené dnes) je jiná barva těch obkladů. Není to ta samá barva, co na obrázku ze včera, s tím zlatým. Tyto dnešní jsou do šedé barvy jakoby. Je to jiný "dizajn".
astik
No, vypadá to na ty obkladačky jen je ještě najít. Většinou jsou opravdu velmi ošklivé všude teď cpou design dřeva. Dřevo mám sice ráda, ale ne jako pozadí do kuchyně. Nejsem na chalupě. Štve mě, že teď je tahle móda a přes to nejede vlak. Ať se to někomu líbí nebo ne. I tak moc děkuji.
Jestli chcete, napíšu jí, ať mi pošle kód přímo na tyto šedé. Ten mít ještě bude,ty objednávala nedávno,asi tři týdny zpět. Ty zlaté už měla doma déle, tak na ty kód asi nedohledá už. Jo, dřevo mám také ráda, dům máme v lese a tam je to na určitých místech pěkné a vkusné. Ale v paneláku na sídlišti nemám, to máme "jakože moderní".
Právě , že koupil. Přišla přelomená a zmačkaná. Ani kdyby nebyla poškozená, tak se nedala použít. Je příliš tenká, rozměrově nestálá a obyčejná přelepka udělala do tapety při rozbalování díru. Vyreklamoval jsem ji a poslali cca 90% peněz zpět. Tapetu mám nepoužitou v regále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.