Po rekonstrukci je část topného systému v mědi - problém?
Od:mirkaaodpovědí:7změna:
Ahoj Při rekonstrukci koupelny a záchodu bylo nutné vyměnit topení,, a Topenář doporučil výměnu ocelových trubek, za měděné, což provedli. Asi třetina topného systému je tak mě jdi, zbytek je ale v oceli. Topíme elektrokotlem. Známý mi říkal, že to je úplně špatně, že mě jeď a železo způsobí korozi,. Je to opravdu tak urgentním problém, mám přemýšlet o tom, že radši celej zbytek topení předěláme do vědy? Na což ale teď opravdu nemám Děkuji moc
Mám měď, ocel, litinu, pár radiátorů údajně hliník ... nikdo nikdy neříkal, že je ti hovadina. Musel byste dát vše do mědi, ale co kotel a radiátory, ten asi měděný nebude... neřešte
Ujišťuji Vás, že se nic nestane. Pokud chcete vidět topnou soustavu, která se roky upravovala a předělávala, tak najdete měď, ocel, PPR dokonce i čast v gumové hadici. (ale ta byla, již není).
Vše topí, jak potřebuji a nemusel jsem mít žádný drahý projekt, jak někdo soustavně navrhuje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.