Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polystyren na strop

Od: hugo odpovědí: 11 změna:
Polystyren na strop uvnitř v místnosti? Je mnoho názoru, i tu, ze ne. Takže mě spise zajímá názor těch, co to mají. Nějaké problémy? Normálně polis, perlinka, štuk. Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zalezi, co je nad tym, aka teplota, aka miestnost, ci je vetrana ...

hugo
hodnocení

Chodba, pokoj. Oboje je větrané.

Potom nechapem, co je vas ciel, tepelnu izolaciu robit vyznam nema v tomto pripade. Ide o estetiku a vyrovnanie stropu?

hugo
06.06.24 21:40
hodnocení

Ano

Potom nemá význam na křivý strop lepit další vrstvy, které okopírují nerovný povrch. Stejného efektu dosáhnete např. sádrokartonovým podhledem na ocelové konstrukci.

fikus
hodnocení

0x
Máme na chatě. Zatím jen polyš. Nad tím dřevotříska. 4 roky a zatím bez problémů. Je to vlastně jak podhledy

km
hodnocení

0x

Máme na chalupě asi 5 let, zatím problémy nepozorujeme, ale neodkrývali jsme. Důvodem bylo vyrovnání stropu.

hugo
hodnocení

Jakou mate skladbu stropu nad polystyrenem?
km

omítka na rákosu, prkenné podbytí, trámy + zásyp, jílová mazanina

Ale musím říct, že já jsem to nedělal, ani se nerozhodl pro toto řešení. Osobně bych to tak nechtěl.

hodnocení

0x

Pokud chcete relevantní odpověď, blíže popište jaký máte nyní podklad a proč jste se rozhodl realizovat strop právě takto a co má být smyslem provedené úpravy. Lepit něco na strop, který je např. opatřen několika vrstvami málo kvalitních maleb je naprosto nevhodný a postup pracný. Pokud je strop ve staré zástavbě s fabiony, je to nevhodné několikanásobně.

hodnocení

0x

Skladba stropu, dosky,rákos omietka. Z vnútra na to nalepený polystyren. Žiadné problémy už cca 10 rokov. Povala nezateplená. Komplet celý dom cca 7 miestností, včetne kúpelne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]