Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych prosím dotaz na výběr vhodné zakrývací barvy. Budu malovat obývací pokoj ve starém baráku, který má na stěnách skvrny od nikotinu. Chtěl bych malovat Primalexem Polar dvě vrstvy,používám štětku. Kdysi jsem škrábal a použil nějakou Mistral izolační penetraci a výsledek byl takový obstojný, ale nikotin stejně prostupoval skrz malbu.
Nyní váhám místo penetrace použít buď jako "podvrstvu" Priamalex Izoprim nebo Eternal In stop ...
Co mám podle Vás použít? Máte s oběma někdo zkušenosti?
Díky
Tak jsem ještě dostal tip na Jupol Block (ten má i 15l balení), dám pak vědět ...
Nejsem odborník, ale čistě z doslechu vím, že se někdy používal jednoduchý fígl - dát jako podklad nátěr velmi řídkou sádrou. Prý to fungovalo i na mastné fleky, kde normálně barva vůbec nechytala.
(ale berte to, prosím, jako radu bez záruky, nemám vyzkoušeno, ale říkal to vyučený malíř-natěrač)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.