Nejste přihlášen/a.
Máte,prosím, někdo zkušenosti s kvalitou hrnců zn. ELO z Billy, která tyto hrnce nabízí ve věrnostní akci?
Pořídila jsem si rendlík od Tescomy, ale vydržel mi asi rok při intenzívním používání, začal se odlupovat teflon, jinak jsem byla velmi spokojená, dalo se v něm kuchtit i bez tuku. Existuje nějaké forum , kde se srovnává kvalita nádobí? Jaká značka se osvědčila Vám?
Nejlepší nádobí, které jsem měl možnost vyzkoušet, bylo od Zeptera. Pokud se přeneseš přes cenu a způsob prodeje, výrobek je to naprosto špičkový a řekl bych bez konkurence.
Nečekej, že v Bille ti dají nějaké exkluzívně kvalitní nádobí, zejména, má-li to být "bonus za věrnost" nebo něco takového. Spíš to bude horší, než Tescoma. Mimochodem, Tescoma je rovněž kvalitní nádobí, i když ne až tak tobré, jako to, co jsem jmenoval dříve.
Pro mne je Zepterovo nádobí naprosto bezkonkurenční. A vydrží věčně.
Hezký den.
ja ti nevim... i super kvalitka muze v nejake serii chybovat...
Dokazi si predstavit, ze ty hrnec chvalis a Strejcovi po prvnim tydnu upadly uchytky
Ale co, co je s nima Strejci?
Já můžu jen zopakovat, že buď má špatného reprezentanta, nebo neumí. Dobrý reprezentant problém v pohodě a rychle svému klientovi vyřeší. K tomu ostatnímu - nevím, jak s nádobím zachází, při slušném zacházení to skutečně vydrží neuvěřitelné věci. Nebudu nikomu sahat do svědomí, ale moje zkušenost (z obou stran, tedy jako klienta i jako prodejce) mne opravňuje trvat na svém názoru. Leč nikomu z vás ho nevnucuju.
Jen jsem střelil do hejna a trefená se ozvala.
Hezký den pánové.
Ale zabejvá, zabejvá... Poslechnou voni hloupej uživateli, neměl jsem z nich ani kačku, ani to potěšení z diskuze, nechaj toho. Voni Kibitz stejně věděj všechno nejlíp, ne? Neprovokujou, kašlu jim na konfrontaci. Hezkej den.
Tak jako není televizní stanice (neplacená), na které by člověk nenarazil na přitroublou reklamu na prací prášky, přípravky na nádobí a dámské hygienické potřeby, tak asi neexistuje diskuse týkající se nádobí, aby do ní nevstoupili horliví zastánci a poté i ostatní diskutéři na téma Zepter. Vůbec je netrápí, že otázka byla položena úplně jinak. Nikdo se neptal, jestli je Zepter dobrý, lepší nabo nejlepší na celém světě. Vůbec se nechci vyjadřovat ke kvalitě, příp. nekvalitě sortimentu Zepteru. Jeho způsob distribuce, zvlášť v době, kdy nebyl krocen příslušnými zákony, hraničil s dobrými mravy. Dnes možná seriozní značka, která vyrostla (mnimálně v ČR) na soudních sporech s neplatícími klienty, kteří si zboží objednali a hlavně podepsali nevypověditelnou smlouvu na předváděčce, zmanipulování velmi kvalitně vypracovanou taktikou nátlaku a agresivity, které lze směle přirovnat ke šíření víry některými téměř fanatickými náboženskými skupinami. Pro úplnost je třeba dodat, že se to ale netýká jen zn. Zepter, ale i jiného sortimentu. Vysavači počínaje, přes masážní podušky, matrace, přípravky na hubnutí, až třeba po deky z ovčí kůže. Atd atd. Firma Zepter, než se jí otevřela možnost rozvoje tímto sice v té době bohužel legálním, ale nepříliš etickým způsobem, v oblasti bývalého východního bloku, nebyla rozhodně tak tradiční, známá a tak veliká, jak se dnes snaží prezentovat. Ještě malé doporučení
A co se týká původní otázky: Také by mě zajímalo, zda někdo má s nádobím pod značko ELO zkušenost! Jedná se tzv. titanové nádobí nebo je jeho povrch řešen nějakou jinou "nepřilnavou" vrstvou?
Nakonec jsem si ten hrnec koupila :P(průměr 24cm). Můžu říct, že co se týká vaření v něm ,jsem nadmíru spokojená, nepřipaluje se, krásně se umývá. Jedna z nevýhod je, že pálí ucha, jsou k němu přidány takové hadrové úchytky, které věčně hledám a také poklička by mohla mít otvor na únik páry, jinak jídlo v něm vydrží teplé o hodně déle než v běžném nádobí. Abych to shrnula, mohu toto nádobí opravdu doporučit, cena je také velmi příznivá.
(pro předchozího tazatele: jde o vysocekvalitní slitinu s vícevrstvovou úpravou Antihaft ) více na www.elo.de (bohužel není v češtině). Jinak přeji všem krásné a klidné prožití vánoc ve zdraví a šťastný nový rok
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.