Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka vnitřní osvětlení

Od: liduli odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přestalo svítit vnitřní osvětlení myčky AEG (myčku máme od roku 2006),rozhodli jsme se koupit novou myčku, ale otázka zní, mohu v tomto stavu myčku používat? Děkuji, L.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

Jednak by neměl být problém vymněnit žárovku a druhak proč by to nešlo používat?

hodnocení

0x

No,myčka má určitě LED světlo , a jestli přestalo svítit protože tam zateklo? Co hrozí max požár?Sice je to určitě přes pojisky ,chrániče... ale v nepřítomnosti bych ji raději nepoužíval

doplněno 05.06.24 17:35:

Aha, tohu roku jsem si nevšiml,já to řešil v rodině cca před dvěma lety a první přestalo svítit ,poté vyhazovala chránič a po rozdělání světlo (LED) shořené.Úplně se rozpadlo těsnění ,tím pádem tam teklo...

elny.cz/...

18 let stará myčka bude mít těžko LED osvětlení (tehdy se jen tušilo, že nějaké LED diody budou existovat). Prostě praskla žárovka, to se občas stává. Proč by od prasklé žárovky mělo dojít k požáru? *sok*

Mimochodem - ani úplně novou myčku byste neměl nechat pracovat bez Vaší přítomnosti.

alois5

@magdon Klidně to LED mohla být. První LED byla vyvinuta v roce 1962 a v 1992 se masově začali používat ve spotřebičích. Už někdy okolo roku 2010 se u nás v obchodě prodávali jak na běžícím pásu.

liduli
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, uklidnili jste mě. L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]