Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych dotaz na lidi, kteří rozumí kondenzačním kotlům. Můj starý plynový kotel odešel na věčné časy a mám teď možnost mít buď kotel od značky IMMERGAS nebo BOSCH. Jedno jsou italové, druhý už dnes Turkové.
Nějaké odborné rady? Děkuji
měl bych dotaz na lidi, kteří rozumí kondenzačním kotlům. Můj starý plynový kotel odešel na věčné časy a mám teď možnost mít buď kotel od značky IMMERGAS nebo BOSCH. Jedno jsou italové, druhý už dnes Turkové.
Nějaké odborné rady? Děkuji
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
clas®
0x
Tak ono to bude celkem nastejno. Hlavne je potreba mit zajisteny servis v okoli, nejlepe dva servisaky, kteri pripadne zavady daji dokupy. U nas je nejbeznejsi znacka Baxi, pripadne Protherm. Info od servisaku mam, ze je to jedno co, protoze odchazi cidla a zakladove desky elektroniky, napric znackama vyrobcu kotlu. Jen se lisi cena elektroniky.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]