Nejste přihlášen/a.
Milý kolegové, co Čech to názor a zkušenost,
Dneska bych potřeboval Váší znalost a zkušenost se svorkovnicí v krabicí, která bude pod hlavním i pod podružném rozvaděči, kam bude připojen zemnící drát FeZn 10mm. Z této svorkovnice pak povede do rozvodnice žlutozelený drát.
Jako krabici a svorkovnici máte nejraději?
Děkuji mnohokrát.
asi bych tu krabici otočil o 90 stupňů=vodorovná strana bude delší-tak půjde drát pozink přímo do té svorkovnce, co jsem dal fotku a odkazy nahoře(výrobce ELCON)
Bylo by lepší dát fotku současnýho stavu místa kam má být umístěna.
Ono se docela takhle špatně radí, když není vidět stav, kam to má být namontaovaný
Bobane, současný stav je takový, že je vyzděná nová zeď Porfix 25cm, dole přívodní kabel CYKY 5x10 a vedle drát FnZn 10mm
Jedná se o nové objekty.
Páč co obchod, to několik nabídek, co elektrikář, to několik názorů.
svorkovnice na kterou jsem dal odkaz má rozměry 13x5x5cm, dle toho vybrat krabici. nebo lze udělat prostě otvor ve zdi a mít tam revizní dvířka-otevírací -tak by se mohl udělat větší prostor a kolem by bylo hodně místa
Milane, ještě bych radši doplnil chráničku co povede z rozvaděče do té svorkovice HOP,kdyby bylo něco potřeba dopojit, opravit, už jsem viděl poškozený CY vodič zelenožlutý, co propojoval HOPku s rozvaděčem,prostě propojit to husím krkem. Ale je to docela nadstandart
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.