Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabka 70x70 mm

Od: iva odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, hodinový manžel mi přijel vyměnit fabku u dveří. Po rozebrání ale zjistil, že rozměr fabky 70x70 mm

není vůbec běžný, a proto si ji mám sehnat sama. Poradíte mi kde? Na internetu jsem jednu našla, byla ale hrozně

drahá. Nepotřebuji nějakou moc bezpečnostní, nízká cena je pro mne důležitá.

Děkuji, Iva.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

70x70 běžný rozměr není a bude nejspíš s pastorkem. Bez foto vložky nelze radit.

Jednu jsem také našel bez pastorku , cena kolem 1630 Kč.

iva
hodnocení

Děkuji za rady.

Místo rozteče měla být asi délka fabky vždy od středního šroubku k okraji. Tedy 70 + 70 mm, délka úplně celé fabky

je 140 mm.

Skoro dva tisíce za fabku dát nemohu. Iva.

To je za hubičku. Výměna cylindrické vložky do ocelových bezpečnostních dveří Next stojí 8000 Kč.

jirib
hodnocení

0x
Vyměňte hodinového manžela,za šikovného souseda...
Navštivte nejbližší zámečnictví s obkresleným nákresem zámku...z vašeho popisu to není zřejmé...70mm myslíte rozteč?
zaseja

Co není zřejmé na popisu vložka Fab 70x70?

hodnocení

0x

Tak máte asi atypické dveře , tak holt musíte připlatit za fabku.Polák má za necelý litr

allegro.cz/... a jestli i to je moc tak

Fabka 70x70 mm

hodnocení

0x
Co to je za dveře, že tam je taková dlouhá fabka? Tohle není úplně běžný rozměr, takže to prostě něco stát bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]