Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZASKLENI LODZIE

Od: dadasek odpovědí: 1 změna:

Dobry den opet preji,

Chci se zeptat ,jestli je tezke pro amatera,zasklit si lodzii ve tvaru L o rozmerech 4200x2000 a vyska 3000mm.bez ramovym systemem ,a pokavad mate nake zkusenosti s firmami nebo vlastni skusenosti a na co bych si mnel dat pozor atd atd ,*dril*honem mi to napiste :)) dekuji a preji prijemny den DAVID

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V první řadě si vyřiďte povolení, které není zdarma. Nemám lodžii, ale normální balkon. Před 6 lety jsem si ho nechala celý zasklít. Je to fantastické, navíc nemusím ani tolik topit. Dělala mi to firma. Jsou použita nerozbitná skla a mám bezrámový system. Není to tak jednoduché. Pokud nejste velmi zručný, tak bych se do toho nepouštěla. Já bych raději volila firmu. Základní konstrukce musí být velmi dobře udělaná, aby unesla váhu skla a vydržela nápory větru atd. Doporučuji vám si vyhledat firmu /y/, která vám řekne orientační cenu a pak se rozhodnout co dál

doplněno 11.06.10 20:27:

Orientační cena by mohla být 15-20 tisíc. Cena se odvíjí od použitého materiálu a ceny za práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]