Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí tenhle agregát, elektrocentrál z půjčovny, jestli není lepší si ho

Od: oby odpovědí: 6 změna:

... Koupit? Nebo nejlevnější co zvládne 13 Amper

obi.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nie je 13 amperov ako 13 amperov, u motoru je rozbehovy prud nasobne vacsi ako ustaleny a centrala musi mat niekolkonasobok vykonu, nez je prikon motora. Co chcete napajat centralou?
jaja*

1F věci mají většinou pomalý rozběh takže asi v poho... flexa s pomalým rozběhem , invertor, běžný nářadí a ne nějaký Holý hloupý elektromotor 230/16A - ten by asi bez pomalorozbehu bez zátěže nešel ani v zasuvce

Zkuste to vstáhnout na ten odkázaný, ten se chová jinak než klasická zásuvka v baráku? Nemám s tím zkušenost tak se ptám, při jakým přetížení začne stávkovat?

Já bych radši nějakou starou ÚPS 2000VA, Co bych připojil na auto 12 V a jelo by se :) Ve skutečnosti to mám na chvíli žádný půl hodinový práce, prostě chvilka

oby

nikt nevi?

Ved som vam odpovedal, na rozbeh motorov centralu viacnasobne predimenzovat. Ups na 12v aku je nezmysel, obrovsky prud na primare. Chodte do pozicovne s vasimi spotrebicmi a vyskusajte, s akou centralou to bude fungovat.
ooo

No je fakt že když jsem připojil starou ÚPS co. na baterku pořádnou, tak hned na vstupu uhořely pojistky, byly tam natvrdo napájené 2 x 30 ampér takže 60 A

Protože to nepředpokládá, že do toho poleze z malé tuším 7 Ah / 12 V Více proudu

Ale to byla malá ups 500VA

A to ty pojistky krátkodobě snesou o dost vic ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]