Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sedačka L

Od: vaseeeek odpovědí: 14 změna:

Zdravím, chtěl bych si do bytu pořídit černou sedačku tvaru L do nějaké cenové hladiny okolo 10 tisíc. Nepotřebuji žádnou extra kvalitu, ale zároveń bych nerad koupil nějaký šunt. Máte doporučení či nějakou pozitivní zkušenost s nějakým obchodem? Díky moc

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tj
hodnocení

4x
Záleží hodně na velikosti sedačky a materiálu (nedoporučuji kůži ani její napodobeniny, je to jako sedět na igelitce). Bohužel vás zklamu. Pokud chcete alespoň trochu kvalitu v provedení do L, nějaké střední velikosti, tak začínejte cca na 20 tis. Samozřejmě ty veliké seženete i za 50, ale to je dle mého už zbytečné. Za 10 tis. to bude šílený aušus, který bude rád, že udrží sám sebe... Sám jsem pořizoval L-kovou sedačku v IKEe před 12 lety, vydržela do dnes, i když látka už není nic moc a místy je už výplň sesezelá. Když jsem jí montoval, díval jsem se na provedení a byla to taková kvalita na hraně. Tenkrát stála 24 tis. Dnes by stála kolem 30 tis.
Berte to tak, že ten nábytek vám zůstane leta, je lepší zainvestovat teď a mít pak něco Jakš takš kvalitního, než ušetřit a za 3 roky kupovat jinou.

hodnocení

2x

Za 10 tisíc skutečně koupíte jedině šunt. Poctivé sedačky s dřevěnou, masivní kostrou stojí násobně víc, my jsme kupovali před lety za 40tKč

hodnocení

0x

Já jsem kupovala nedávno sedačku v Orfě. Měla jsem štěstí, byla v nějaké akci a dala jsem za ni dvojnásobek. Pohledejte v obchodech, kde jsou sedačky v akcích a doprava zdarma. Za tak málo peněz se budete muset smířit s tím, že ji budete mít na chvíli. Prosedí se a potahová látka je plná šmrdolců.

To je nejaka zvlastni akce...za dvojnasobek.

Ale hlavne, ze je spokojenost.

@axus: Taky mě to trklo. Chybí tam " ...dvojnásobek, než chcete dát vy.

29.05.24 07:20

pepříku *palec* ;)

resitel

Prostě paní chtěla napsat že za tu sedačku v akci dala skoro celý jeden důchod :)

Ono asi dost záleží na tom, jak velká ta sedačka má být, protože cena pak roste exponenciálně, takže by jsi měl ujasnit ty dva hlavní rozměry, a pak pohledat třeba v katalogu nebo na Heurece, já mám takový dojem, že jsem jednu před 10 lety koupil a doteďka je v garáži

hodnocení

0x

V této cenové relaci hledejte v bazarech nebo v kolonkách "za odvoz". Ale nyní mě překvapilo, že i do 10 000 se dá nakoupit nové. Třeba v Ikea za 5990,-

ikea.com/...

29.05.24 20:40

29.05.24 20:42
Sedačka L

Tak bohužel za tu cenu jen potah, pohovka stojí 20 000,-

Co tohle v OKAY?

sconto.cz/...

Pár let to vydrží a pak vyhodíte.

Sedačka L #2

Ale jestli chcete ještě mojí osobní zkušenost, tak velký kauf jsem udělal v 90.letech s dánskou rohovkou, která byla vyskládaná komplet jen z molitanu a vážila jen cca 13-15 kilo. Ona to byla původně jen trojdílná rovná sedačka ale časem jsem ten molitan povýšil na vyšší level v podobě černě lakované podstavy a dodělání toho elka. Fotku bohužel už nemám a ani přehoz se už nedochoval v barvě černo bílé zebry. Osvědčila se ta lehkost při stěhování, kdy to sloužilo jen jako molitanová sedačka a byla dlouho let opravdu tvrdá, než se trochu časem prosedla.

potah
hodnocení

0x
Pane inženýre, to je jenom potah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]