Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych si do bytu pořídit černou sedačku tvaru L do nějaké cenové hladiny okolo 10 tisíc. Nepotřebuji žádnou extra kvalitu, ale zároveń bych nerad koupil nějaký šunt. Máte doporučení či nějakou pozitivní zkušenost s nějakým obchodem? Díky moc
Já jsem kupovala nedávno sedačku v Orfě. Měla jsem štěstí, byla v nějaké akci a dala jsem za ni dvojnásobek. Pohledejte v obchodech, kde jsou sedačky v akcích a doprava zdarma. Za tak málo peněz se budete muset smířit s tím, že ji budete mít na chvíli. Prosedí se a potahová látka je plná šmrdolců.
Prostě paní chtěla napsat že za tu sedačku v akci dala skoro celý jeden důchod ![]()
Ono asi dost záleží na tom, jak velká ta sedačka má být, protože cena pak roste exponenciálně, takže by jsi měl ujasnit ty dva hlavní rozměry, a pak pohledat třeba v katalogu nebo na Heurece, já mám takový dojem, že jsem jednu před 10 lety koupil a doteďka je v garáži
V této cenové relaci hledejte v bazarech nebo v kolonkách "za odvoz". Ale nyní mě překvapilo, že i do 10 000 se dá nakoupit nové. Třeba v Ikea za 5990,-
Ale jestli chcete ještě mojí osobní zkušenost, tak velký kauf jsem udělal v 90.letech s dánskou rohovkou, která byla vyskládaná komplet jen z molitanu a vážila jen cca 13-15 kilo. Ona to byla původně jen trojdílná rovná sedačka ale časem jsem ten molitan povýšil na vyšší level v podobě černě lakované podstavy a dodělání toho elka. Fotku bohužel už nemám a ani přehoz se už nedochoval v barvě černo bílé zebry. Osvědčila se ta lehkost při stěhování, kdy to sloužilo jen jako molitanová sedačka a byla dlouho let opravdu tvrdá, než se trochu časem prosedla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.