Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Síťovina do balkónových dveří

Od: hynek odpovědí: 9 změna:
Zdravím, mám v plánu zakoupit síťovinu proti hmyzu do balkónových dveří 230 cm x 80 cm, nechci montovat drahé dveře proti hmyzu, ale mám v plánu zakoupit jen síťovinu kterou vyřežu a zasadím volně do rámu, abych ji mohl kdykoliv dát pryč. Otázkou je, jak moc pevná ta síť musí být, aby držela v tom otvoru a nepadala, koukám na nerezovou s hodnotou 300g/m², postačí to na rozměry 230 x 80 cm nebo něco pevnějšího? Děkuji. Hynek.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nechci dělat raklamu, ale za 900 s hliníkovým rámem mi to nepřijde moc drahý. Má to i panty a nalepovací magnetické zamykání.
lidl.cz/...
Narozdíl od sítě na suchý zip to má poteciál vydržet pěkných pár let.

To není reklama, ale dobrá rada. Tak tuto z Lídlu jsem montoval před třemi roky, stále v provozu bez jakýchkoli problémů...dokonce se rám se sítem zavírá sám, má takové závěsy, které toto umožňují...a síto je tam stejné, jaké se montuje do oken, se stejným uchycením do rámu..Vy máte dveře 230cm? Pak nahoře dáte další síto napevno...těch 30 čísel...

Případně pořídíte i 240cm, nařežete Al rám na potřebné délky...

riva
hodnocení

1x
Síťovina samonosná nebude ani z nerezu. Jestli, tak udělat pomocný rám se síťovinou a ten vkládat místo dveří.

hodnocení

0x
V Kaufland jsem viděl síť proti hmyzu na suchý zip, jen ji stačilo nařezat na určitý rozměr.

hodnocení

0x
Co koupit klasickou síť, zadělává se na takový otočný háčky, to je hned daný pryč.
111®

otočný háček se zove Obrtlík..

Má pravdu, předsedo.

hodnocení

0x

Nevýhoda vašeho záměru pravděpodobně bude, že síťovinu sice nějak upnete na rám a rám zase do rámu balkonových dveří ale za cenu, že se nedá procházet. Musíte pořešit ještě panty. Na hmyz stačí obvykle i síťovina běžně dodávaná např. do Hornbachu, kde je i pásek na suchý zip. Ale to je vhodné jen do oken a na jednu sezónu(bez rámu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]