Nejste přihlášen/a.
Hledam osobniho skuseneho stavebnika,poradce,radce krok za krokem ktery me bude radit jak dal az do zdarneho konce,pri vystavbe zahradniho domku k celorocnimu uzivani .Chce to chlapa a to ja nemam.Diky vsem kdo me budou radit kutilka
dobry den, Bor u Karlovejch Var.Lokalita.Me se jedna o radu jak mam zacit,jak formulovat stavbu.Projekt mam na garaz ktera me prave vyhovuje a je uplne to co jsem vzdy hledala mini domek
no to je supr ja taky jsem z Ostrova ale pozemek mam v Boru. muzete me napsat na emajl?mojedomy@seznam.cz
chci se vas zeptat na spoustu veci.treba zda nevite o nekom z Ostrova kdo by me zaridil ohlasku na zahradni domek celorocnimu uzivani a na spostu jinych veci ohledne stavby.Ozval se me prazak a srazil me na dno s tim ze se zahradni domek neda postavit z projektu ktery mam.Mam projekt na garaz a je uplne jako mini domecek,ktej ja chci.ma 10 metru a 4.6 sirku poslu foto ale umim to jen na emal.Potrbovala bych hodne poradit mate skype?Bojim se abych neudelala kopanec hned v zcatku mam nejake informace k zahradnimu domku a po vcerejsim rozhovoru jsem zase tam kde jsem byla.Dik za radu a pomoc pri strtu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.