Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prave mi prisli vlnene prikryvky Merino, ktere jsem si objednala pres internet a jsou hrozne lehoucke. Nemela by byt ovci vlna tezka? Ja jen jestli me nebalamuti ... Nemate s tim, prosim, nekdo zkusenost? Na stitku prikryvky je napsano Bellatex, evropsa ovci vlna MErino... Diky moc. Veronika
Podle mně jsou lehké,mám podobmou. Na štítku mám - 100% čistá střižní vlna ve vlase 680g, vhodné pro alergiky,astmatiky,reumatiky,srdeční choroby, vysoká prodyšnost a termoregulace,přírodní prostředí - nejlepší odpočinek,symboly pro údržbu,znak vlny a ovci., Vlněný svět Merino. Pokud je tam Merino, tak je ovčí, Bellatex je asi výrobce. Na omak by měly být velmi jemné. Prozradíte cenu 1 pokrývky? Přeji příjemné spaní .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.