Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba kartou na internetu

Od: alik® odpovědí: 4 změna:

Už jste nakupovali na Alegro? Chtela jsem si objednat nějaké věci, ale nemůžu najít jestli se u nich může platit dobírkou. Všude mi vyskakuje jen platba kartou a to neumím a ani se mi nechce platit dopředu. Máte někdo zkušenost? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

19x

Dobírkou? Takovou českou specialitu najdete málokde. Doporučuji naučit se platit kartou. Poprvé nejraději s přítelem na telefonu nebo ještě lépe po boku.

hodnocení

3x
Však to je jednoduché a levnější:)

2222
hodnocení

3x

Ano, na Allegro.cz je možné platit dobírkou. Za dobírku je ale dražší poplatek a tak doporučuji platit nejlépe kartou. Platba kartou je jednoduchá, bezpečná a není třeba se toho bát. Stači zvolit platbu kartou, zadat požadované údaje z karty a nechat zaplatit. Někdy to chce ještě potvrzení v mobilní aplikaci banky od které je karta kterou se plati.

hodnocení

2x

Na Allegru jsem kupoval před vánoci soundbar k TV a platil kartou a dovezl Weidou.Bez problému jako u nás.Takže bez obav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]