Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpojení zvonku v bytě

Od: janla® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, je tu někdo kdo by mi poradil jak odpojit zvonek Tesla DT 93?
Na internetu jsem nejake manualy nasel ale uprimne se v nich vubec nevyznam.
Dekuji

Odpojení zvonku v bytě
Odpojení zvonku v bytě #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

5x

mělo by stačit odpojit bod 4 ale z obrázku není patrno co vede z dírky od bzučáku a ka..

doplněno 22.05.24 11:10:

na to kolik je tam součástek to neodpovídá obrázku co jsem dodal to musí být jiný typ...

doplněno 22.05.24 11:11:

typ bude na vnitřní straně deklu nabo na spodní straně základny a je třeba odšroubovat od stěny..

Odpojení zvonku v bytě #3

hodnocení

2x
@111 ANO, stačí odpojit drát ze svorky č.4 a zaizolovat volný konec drátu.
Další možností je tento odpojený drát připojit na doplněný vypínač (třeba namontován z boku DT) hadex.cz/... a z druhé svorky vést drát na původní svorku č.4. A můžete zapínat nebo vypínat "zvonění". V bytech se s tím dost často setkávám...
hodnocení

Díky pánové, odpojeni 4 fungovalo.
A od této minuty budou návštěvy používat mobil... dobře jim tak, neměli (návštěvy neměly) při každé návštěvě zvonit...

A nejen to, žádný řemeslník se už nedozvoní ani záchranka, policie, jednoduše nikdo. Protože se párkrát stane i to, že si dotyčný mobil zapomene doma . A jeto. Pat a Mat *smich*

hujer
hodnocení

0x

na obr je domácí telefon a ne zvonek!

111®
hodnocení

0x

tak který?

Odpojení zvonku v bytě #4
hodnocení

Mel by to byt obr. 1 - 4fp 210 51

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]