Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, mám dotaz, dneska jsem sekal trávu na zahradě, ale tentokrát jsem bohužel narazil na železo v trávě.
Sekačka se zastavila, vylítl ven vzduchový filtr ( pěna ) i s krytem...
Následně jsem filtr nasadil zpět a chtěl lankem tahnout, ale bohužel lanko drží pevně a nejde tím táhnout.
Nože jdou ručně pootočit, ale nevšiml jestli jdou křivě.
Samozřejmě jsem se podíval na netu po příčině, nejspíš buď ohnutá hřídel ( dalo by se teoreticky narovnat ) a nebo nějaký klínek?
Díky za všechny rady
Už ste odpoveď dostali,no stále neveríte. Dajte to do servisu. Niektoré servisy vedia vyrovnať tú hriadeľ bez rozobratia.
Pokiaľ chcete poradiť,tak môžem no treba na to ísť postupne. Najpr dáte dole kryt so štartovacou šnúrov a poviete mi s čím sa nedá pootočiť. Či ventilátorom s magnetom alebo len nejde vytiahnúť šnúru. Potom môžeme pokračovať ďalej.
@slavco31
Zítra odpoledne se na to mrknu, ale mám tu poznatky z dneška. Když chci nastartovat, tak to nejde, jako kdyby to lanko bylo zaseknuté a drží to tam fakt silně, samozřejmě velkou silu sem na to používat nechtěl. Při jednom pokusu se sousedovi podařilo dostat lanko o kousek výš, bylo slyšet nějaký skřípání, tření něčeho, takový zvláštní zvuk a potom opět byla šnůra zaseknutá a nešla dát ani zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.