Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchá betonová směs pro přípravu betonu

Od: ernest odpovědí: 7 změna:

Udravím chtěl bych se zeptat kolik bude potřeba suché betonové směsi( myslím ty pytle kde se přída jen voda) tak na 10 metru obrubníku? Hloubka pro obrubník bude 7-10 cm

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chybí mi informace jaký je to obrubník, co bude obrubník držet a plánovaná výška terénů na obou stranách obrubíku.

ocko
hodnocení

0x

Ty neumíš počítat?

krtek6

zrovna tohle se tak blbě počítá...že se mu ani nedivim

nov
hodnocení

0x

*bum*Takové odpovědi fakt miluju, kdyby to věděl, tak se neptá, ne?

Také to nevím.

hodnocení

0x

Přibližně 20kg/m2/1cm Pokud jsem se nespetl v počtech, tak je to 0,1m3. Pytel je 25kg. Spíše bych si nechal (pokud to není extra daleko) dovéz rovnou z betonárky nebo si dojeďte s vozíkem s autem.

hodnocení

0x

10 metrů, krýt 0,08, krát šířka, vyjde počet kubíku.

Použijete-li EBF hrubý, Objemová hmotnost čerstvé malty cca 2,1 kg/dm3

Už to spočítáte, nebo musíte doplnit rozměry.

doplněno 20.05.24 08:50:

Já jsem v několika případech, mezi dlažbu a trávník, nedával žádný beton.

hodnocení

0x

Že jsem tak smělý, a bude to obrubník ke startovací rampě pro mezikontinentální raketu nebo něco složitějšího? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]