Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Liapor vs sádrokartony

Od: lkw odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli je bezpečné teď když je venku teplo udělat podlahu z lehčeného betonu Liapor. Aby se třeba kvůli schnutí nezkroutily sádrokartony. Díval jsem se ta směs Liaporu vypadá celkem hustá při aplikaci. Sadroše už bohužel mám hotové. Původně měla být suchá cesta, ale bohužel vypadl člověk který to měl dělat, a navíc "beton by byla jistota. Píšou že prý na zrání stačí cca týden. Je to bezpečné? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

el
hodnocení

0x
Dělal jsem to v patře, kde mám stropy, a příčku z SDK a Dával jsem toho cca 6 cm. Cca 2 dny jsem to nechal dozrát pod igelitem.
Jeden pokoj 15m2 druhy po týdnu 10m2
Sádrokarton absolutně bez újmy, nebál bych se toho.

hodnocení

0x

Když vám vadí teplo, tak betonujte v mrazu *smich* To určitě bezpečné není.*smich* Zkroutí se vám pak jedině úsměv

hodnocení

0x

Hlavně vyvětrat vlhko, několik dní, sádroš to vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]