Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci se zeptat prodávám na jedne stránce redukční ventil a přišla mi otázka (na budíkách je matka na CO2 nebo Biogen ) nemám paru k čemu je jak to zjistit? mohu zaslat stránku kde je i obrázek aukce . dekuji za každou odpověd
Ač jsem pracoval jako svářeč tak biogen mně nic neříká. Jinak Plynové lávhe nají různé závity aby právě nešlo zamněnit hodiny.
Dejte sem obrázek redukčáku pak lze říci o jaké hodiny se jedná. Nebyl to náhodou autogen?
doplněno 09.06.10 20:37: Tak v tomhle sloužit nemůžu COčkovej ani autogéní ventil to není ani z jiného druhu sváření redukčák nepoznávám.
No vida slonbonjohn to odhalil a dostal dobrou. No jo já když už vyrazím na pivečko do kámošovi hospůdky tak se věnuji degustaci, budu muset taky někdy navštívit sklep a doplnit vědomosti
Vlastně proč, od čeho by byla poradna, když nevím zaptám se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.