Prodávají se odstraňovače sekundového lepidla, ale musí se nechat působit několik hodin. Jsou gelové, takže se hned nevypaří a působí. Osobně mi sekundové lepidlo rozpustil i benzín Natural 95, asi že je to směs různých rozpouštědel, ale ten by v dece dost dlouho smrděl. Často i po vyprání.
"Nějak" jste mi @aja1946 změnila svou odpověď ve 20:58; proto jsem se ptal na pejska...teď už chápu, že pejska máte...dáte mu polepenou deku a bude šťastný...
Sekundové lepidlo sa rozpadne,ak na neho bude pôsobiť veľ vlhkosti, Skúste deku vyprať, či sa potom sekundové lepidlo nerozmrví.
amperr
Obávám se, že ne. Tenhle recept jsem s úspěchem aplikoval na nesavé materiály, ale tady se obávám, že zbytková pevnost lepidla bude větší, než mechanická odolnost vláken. Ale je fakt, že @aja1946 za zkoušku nic nedá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.