Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat vteřinove lepidlo z deky s nízkým chlupem

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Prodávají se odstraňovače sekundového lepidla, ale musí se nechat působit několik hodin. Jsou gelové, takže se hned nevypaří a působí.
Osobně mi sekundové lepidlo rozpustil i benzín Natural 95, asi že je to směs různých rozpouštědel, ale ten by v dece dost dlouho smrděl. Často i po vyprání.

hodnocení

1x

Pes by dostal novou deku do pelechu. A já bych si koupila novou. Není to zas až tak pálka. A měla bych radost z nové věci.

hodnocení

Je to pěkná a dráha deka. Novou nechci a pes žádnou nepotřebuji, má krásnou látkovou boudičku s polstarem

Vy nemáte žádného psa?

"Nějak" jste mi @aja1946 změnila svou odpověď ve 20:58; proto jsem se ptal na pejska...teď už chápu, že pejska máte...dáte mu polepenou deku a bude šťastný...

hodnocení

0x

V modelářských prodejnách se odstraňovač vteřinového lepidla vyskytuje jako Debonder.

hodnocení

0x

Sekundové lepidlo sa rozpadne,ak na neho bude pôsobiť veľ vlhkosti, Skúste deku vyprať, či sa potom sekundové lepidlo nerozmrví.

amperr

Obávám se, že ne. Tenhle recept jsem s úspěchem aplikoval na nesavé materiály, ale tady se obávám, že zbytková pevnost lepidla bude větší, než mechanická odolnost vláken. Ale je fakt, že @aja1946 za zkoušku nic nedá...

dedobmotozji
hodnocení

0x
Dat to mraznicky <0°C . Je to jen napad, nemam vyzkousene.
To je návod na žvýkačku, aby zkřehla a šla vylámat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]