Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cylindrická vložka fab nebo jiný výrobce

Od: ichich odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci mít 2 cylindrické vložky na 1 klíč, jakého zvolit výrobce, fab, tokoz, či jného? Máte někdo zkušenosti? Já měl většinou fab, ale známí mají u nových dveří tokoz...

Dík!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bydlil
hodnocení

0x

Je to jedno, ten, který ti dodá nejlevněji co potrebujes. Jsme specializovaný prodejně to uměj i na počkání přestavět stavítka

ichich
15.05.24 15:40
hodnocení

díky

hodnocení

0x

Pokud chcete něco bezpečnějšího, tak například "Richter" (odolává "bumpingu"). Mám od nich sadu, čítající 19 různých vožek, ovládaných jedním generálním klíčem a dalšími 11 různými klíči. Cena je sice vyšší, ale u 2 vložek Vás to nezruinuje.

doplněno 15.05.24 17:19:

Stejnou "bezpečnostní" sadu od "FAB" jsem měl cca 5 let, než jsem na kamerovém záznamu viděl, jak jí dokázal zloděj otevřít rychleji, než já klíčem.

hodnocení

0x

Nezaměřujte se na výrobce. Každý výrobce vyrábí vložky v několika bezpečnostních třídách s různým stupněm bezpečnosti. Takže si ujasněte, proti čemu musí vložka odolat a podle toho zadejte do výroby. Když vložku přikryjete kvalitním bezpečnostním kováním, ještě bezpečnost umocníte. Pak je jedno, jak se bude vložka jmenovat, jestli tokoz, kokoz nebo kokot, je to jedno.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]