Nejste přihlášen/a.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
0x
Připadá mi to jako bílé fleky na šedé zdi. Přejela bych to krajícem chleba, ale moc nevěřím, že ty bílé šmouhy ztmavnou a nebo zmizí. Netušíte, od čeho to je?
hujer
Jestli ty nás jen nezkoušíš. Taky mě připadá, že je zeď tmavší, než ty fleky. Pověsil bych nějaký obrázek.
ben®
0x
doplněno 13.05.24 11:47: Možná je to tak, jak zde uvádí @nov a je to zamalované. Případně nejdříve oškrábané (asi ta plíseň) a potom blbě zamalované. A mohl to udělat tazatel nebo už někdo před ním. Jsem zvědav na jeho reakci.
0x
Z té zdi už právě někdo něco odstraňoval, možná i sádroval. Ideálně vymalovat, aspoň jednu zeď. nebo k nějakému předělu.
A nebo si můžete hrát a zkusit to opatrně přetírat řídkou barvou, na krajích do ztracena. Pokud původní nátěr není moc zešedlý, mohlo by to jít zamaskovat.
A nebo si můžete hrát a zkusit to opatrně přetírat řídkou barvou, na krajích do ztracena. Pokud původní nátěr není moc zešedlý, mohlo by to jít zamaskovat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]