Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úchyt PVC na tyčku

Od: kyssling® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, prosím poraďte mě jakou úchytku koupit abych mohl přichytit pevně PVC desku k takovým tyčkám viz obrázek ...
Teď je to "prasácky", koupil jsem novou PVC vlnovku ale nemohu najít jakou úchytku koupit ... Díky !

Úchyt PVC na tyčku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Chcete poradit, ale obrázek vložit pořádně neumíte? Stačí ho otočit tak jak má být. A pořádně popsat situaci. Máte tam k tomu ovládání. Člověk aby si lámal hlavu, kde je vršek a kde spodek, než začne uvažovat co vlastně chcete.

Když nevím tak mlčím, počkám až někdo chytrý poradí. :)

hodnocení

0x

Ahoj,

v rychlosti mě napadá něco takového Úchyt U pr. 8mm 1/.... "U"úchyt.

Jen vybrat podle průměru tyče a potřebné délky.

Pokud by jste do chtěl mít hodně hezké, tak se prodávají přímo distanční podložky na vlnité desky ( Vlnite-desky-PES-/...) a k nim jen přikoupit vhodný úchyt k tyči. Podložka by měla zajistit pevnější uchycení desky.

hodnocení

0x

Hákové šrouby

google.com/...

hodnocení

0x

Do vlny bych dal kulatinu co doma najdeš a spojit drátem na svislé tyčky v plotě.

Úchyt PVC na tyčku #2
Oprava po otočení obrázku: spojit drátem na vodorovné tyčky.

hodnocení

0x

A to má být co? Opláštění raketového motoru na let k měsíci? *smich*

Pane inženýre Vy nepoznáte výběh na pštrosy? :)

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, jinak není to plot, ale stříška ... Hákový šroub, je odpověď co jsem hledal. Děkuji !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]