Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové parapety barví?

Od: pema* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,poraďte někdo na panelovém domě máme asi dva roky nové parapety(materiál-titanzinek)a po několika deštích se začaly vytvářet černé mapy od stékající vody po fasádě.Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arakain77*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Ač mi to možná nebudete někteří věřit, titanzinkový plech,tedy i parapety chytají po určité době něco jako povrchovou korozi.Ta se projevuje ztmavnutím výrobku a na povrchu stíráte šedý,až černý prach.Proto se moc tyto plechy k výrobě parapetů nedoporučují.Pokud to už někdo udělá,doporučuje se po nějakém čase natřít.Barvy na titanzinek už je delší dobu dostatek.To je asi nejlevnější řešení,

pema*
hodnocení

co se týče natření jsem už uvažoval,ale to mě vlastníci jednotek vynesou někam...

hodnocení

0x

a rada má směřovat kam, k výměně parapetu, opravy fasády...

cyril*

Jedině si stěžovat na meteorologické stanici, že včas neohlásily kyselé deště.

pema*
hodnocení

Rada dobrá,ale už nejez tolik té vtipné kaše.

cyril*

Kdopak měl ten skvělý nápad na osazení parapetů tímto materiálem bez další konečné úpravy? Že by odborná firma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]