Dobrý den, jedu na dva dny pryč a přemýšlím, jestli mám ve svém pokoji nechat otevřenou po celou dobu ventilačku nebo nikoliv. Dveře mám vždy zavřené. Bude tedy lepší nechat okno zavřené nebo nechat otevřené přes ventilačku nebo jiný maly otvor?
Tak složitý problém, který má navíc závažné důsledky, zásadně neřeším na poslední chvíli, ale nechám si na rozhodovací proces alespoň měsíc a zapojím do něj i umělou inteligenci.
Pokud je to tvuj jediny problem, tak jsi stastny clovek! Nechapu, jak tohle muze nekdo resit? Proc vubec nechavat otevrenou ventilacku? Staci vyvetrat po navratu domu a je po problemu!
Buď okno zavřít, nebo nech mikroventilaci, nebo nech ventylaci. Je to na tobě a je to úplně jedno /-) takhle to dělám já
Je to tvůj byt. Takže už ti asi bylo 18 let, nebo ne?
doplněno 11.05.24 10:31:
Hele pokud nehrozí, že tam někdo vleze, třeba od souseda nebo přes balkóny, A nečaká tam nějak voda při lijáku, tak asi není žádný důvod nenechat otevřenou ventilačku
bramburka
@zajda: pozor! Je prave obdobi, kdy si vosy stavi hnizda! Tak aby pan nemel doma prekvapeni!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.