Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka a zmačkání prádla

Od: tomjev® odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,mohu se zeptat proč když vyperu oblečení,prádlo proč ho mám zmačkane hlavně trička,kalhoty? Viz fotka jaké programy mám a pračka Beko je to na reklamaci nebo dělá to program Eco Peru právě že na program Eco a otáčky dám 1200-800 a 1400 ani nedávám a peru na 40 takže nevíte kde by mohla být chyba zda to chce reklamaci? Děkuji za rady
Pračka a zmačkání prádla

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

6x

Problém je v tom, že pračka není žehlička.

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, no, tak já, když po skončení pracího procesu vytahuji prádlo z bubnu "automatky", mám také všechno prádlo pomačkané, někdy dokonce do sebe zamotané a rozhodně není hned vzhledné. Za mě je to normální, musí se s každým kusem jednotlivě máchnout nebo ho v rukách povytahovat a až potom pověsit k sušení. Dokonalosti dosáhnete až žehlením. Těžko něco reklamovat. Zdravím!

hodnocení

4x

Pokud je v návodu k použití, případně v reklamě na tu pračku uvedeno, že pračka při praní prádlo nezmačká, tak jedině v tom případě máte šanci na uznání reklamace. Jinak ne.

A chyba bude v tom co vám vyrostlo nahoře na krku.

aaa
hodnocení

2x

A Ty ještě nemáš narovnávač prádla? Já ho mám a od té doby nemusím vůbec žehlit. Dokonce umí to prádlo rovnou srovnat do komínků. Vřele doporučuju.

Uka! To chci vidět!

id
hodnocení

2x
Na kalhoty dávám max 600, na trička 800 otáček. Prádlo protřepu, trička na ramínko a šup s tím ven na šňůru. Málo co žehlím. Neplním pračku do plna.
id
Prádlo ihned po vyprání pověsit.

zirafka
hodnocení

1x

Podle mě je problém v tom, že dáváte mnoho otáček na ždímání. Dávám max. 600.

hodnocení

0x
Projděte si návod, může být potřeba stisknout nějaké tlačítko, možná ta květinka. Pračka pak ždímá navíckrát, aby prádlo tak nepřilehlo. A dají se ještě snížit otáčky, dříve bylo běžných 400. Na sušení na sluníčku to bohtě stačí. A před pověšením pořádně protřepat.

hodnocení

0x

Dávám většinou 800 otáček. Vyberu do koše a něco vrátím na přeždímání na 1 200. To, co jsem vyndala a už nepžeždímala,pověsím tak, abych nemusela žehlit.

bramburka
hodnocení

0x

Jak dlouho bezi ten EKO programm? Vetsinou byva delsi. Zkus prat na Outdoor a sport, malo spinave i na extra rychle prani a sniz otacky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]