Dobrý den,mohu se zeptat proč když vyperu oblečení,prádlo proč ho mám zmačkane hlavně trička,kalhoty? Viz fotka jaké programy mám a pračka Beko je to na reklamaci nebo dělá to program Eco Peru právě že na program Eco a otáčky dám 1200-800 a 1400 ani nedávám a peru na 40 takže nevíte kde by mohla být chyba zda to chce reklamaci? Děkuji za rady
Dobrý den, no, tak já, když po skončení pracího procesu vytahuji prádlo z bubnu "automatky", mám také všechno prádlo pomačkané, někdy dokonce do sebe zamotané a rozhodně není hned vzhledné. Za mě je to normální, musí se s každým kusem jednotlivě máchnout nebo ho v rukách povytahovat a až potom pověsit k sušení. Dokonalosti dosáhnete až žehlením. Těžko něco reklamovat. Zdravím!
Pokud je v návodu k použití, případně v reklamě na tu pračku uvedeno, že pračka při praní prádlo nezmačká, tak jedině v tom případě máte šanci na uznání reklamace. Jinak ne.
A chyba bude v tom co vám vyrostlo nahoře na krku.
Projděte si návod, může být potřeba stisknout nějaké tlačítko, možná ta květinka. Pračka pak ždímá navíckrát, aby prádlo tak nepřilehlo. A dají se ještě snížit otáčky, dříve bylo běžných 400. Na sušení na sluníčku to bohtě stačí. A před pověšením pořádně protřepat.
Dávám většinou 800 otáček. Vyberu do koše a něco vrátím na přeždímání na 1 200. To, co jsem vyndala a už nepžeždímala,pověsím tak, abych nemusela žehlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.