Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Placeni nedoplatku vody

Od: josef* odpovědí: 4 změna:
Muže po mě nájemce v bytě chtít zaplatit vodu když utíkala pojistným ventilem od bojleru?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

1x
Pokud je odvod od PV dle ČSN, tak podle mne ne, protože toho si nájemce musel všimnout.
Pokud ovšem odvod od PV dle ČSN není, tak by (myslím si) mohl i mít pravdu.

hodnocení

0x

Ano...je třeba si všímat stavu zařízení v bytě...a včas zjednat nápravu.

hodnocení

0x

a jakým způsobem prokážete kolik té vody tím pojišťovákem proteklo a že se tak skutečně stalo? toto jde za vámi jako uživatelem bytu

doplněno 08.05.24 19:11:

oprava: toto jde za nájemcem jako uživatelem bytu

pepik
hodnocení

0x

Po mě nemůže, protože mám v papírech napsáno, že toto si musí kontrolovat nájemce.

Podle ČSN by tam měl být kalíšek a kapání by mělo být vidět, a ne svedena hadice do kanálu Kde není vidět, že utíká voda.

Já to kapání mám svedený do combi záchodu pokud je možnost, Takže se tím plní Nádržka = šetří voda.

A kdyby protékal, tak by si toho musel všimnout že protéká záchod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]