Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vanová dvířka

Od: milos* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den. Máme v koupelně vanu a při sprchování mužu za sebou zavřít shrnovací stěnu z plexisla. Chlěli bychom namontovat vanová dvířka. Je možná montáž dvířek když máme shrnovací stěnu? Jaká by byla celková cena montáže atd? Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

3x
Za 34.tis...pro každého seniora...
Za tu cenu sprchový kout i se stoličkou...
Vanová dvířka

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, Vy máte vanu, kde při její montáži nikdo neudělal vanová dvířka/montážní otvor a o ten Vám nyní jde? Asi by to chtělo vysvětlení. Zdravím!
doplněno 08.05.24 09:59: Tak jo. Nejsou to vanová dvířka, ale vana s dvířky. To už fakt raději starou vanu vybourat a zřídit si sprchový kout se sedátkem a k tomu na zeď pevná madla.

Ne, jde jim o vanová dvířka pro seniory. Nedávno na ně probíhala reklamní kampaň. Já osobně je považuji za nesmysl (a to jsem senior) - vstoupit do vany, napustit vodu, vykoupat se, vypustit vodu, vystoupit z vany - nedokážu si sám sebe představit :-D

ben®
satam - snad máte pravdu, ale proč není tazatel schopen položit jednoznačnou, jasnou otázku a nejlépe s obrázkem nebo odkazem? Pro mě (a nebudu jediný) je pojem vanová dvířka prostě montážní otvor, kterým se dá (i když blbě) dostat k odpadu pod vanou. Ale díky.

Bene, máte pravdu. Ale svůj dotaz směřujte na tazatele, já vám jen odpovím, že tazatel má špatné vyjadřovací schopnosti.

hodnocení

2x

Vybourání staré vany - 4000,-

Nová vana s dvířky -35000,-

Osazení vč.materiálu ...3500,-

Připojení na odpad ,vodu - 3000,-

Vyzdění vč.obkladu a doplnění obkladu nad vanou, revizní dvířka ...5000,-

Pomocný materiál ,doprava, odvoz vany na sběrný dvůr ...3000,-

Celkem odhad 53.500,-

Velmi rychlá kalkulace bez znalosti konkrétní situace

Zajímaly by mě však zkušenosti někoho, kdo to má. Protože stačí malá nečistota kolem těsnění dvířek a dvířka potečou.. Stejné zkušenosti mám s dvířky pračky, kdy stačí jen chlup z kočky aby tekla.

Většinou si lidé kupují schůdky, sedátko do vany,madla a sprchový závěs, kvůli mobilitě

hodnocení

0x

Tak to vam povie len firma, u ktorej to objednate.

hodnocení

0x

Proč by neměla být montáž možná? Není na tom nic složitého, jen dodržet potřebnou přesnost při přerušení kolejničky a její montáži na dvířka.

milos*
hodnocení

Jde o vanová dvířka pro seniory pro snadnější vstup do vany. Přibližně cena montáže atd? Děkuji.

amperr

Vanová dvířka pro seniory, tedy taková, která mají spodní okraj níže, než je horní okraj vany, vyžadují speciální vanu s otvorem - vybráním. Tedy jestli si rozumíme.

koupelny-bernold.cz/...

hodnocení

0x

Doporučuji nahlédnou sem, případně pak zvednout telefon a dozvíte se vše, co potřebujete.

Tak kontakt ano, ale právě to, že firma se zašťiťuje známými osobnostmi - p. Mišík...v kontaktech neuvedené žádné jméno zodpovědné osoby , ve mě vyvolává dojem neseriózní firmy. Jak asi vše probíhá? Přijde "vyškolený" pracovník s flexou a vyřízne otvor do obezdívky vany a do vany samotné? Pak vloží předem připravený rám s dvířky a vše zasilikonuje? Při vstupu do vany se vana ani nepohne a těsnění všude drží? Záruka 5 let a pak nezvedají telefony při reklamaci? Sídlo firmy fiktivní a na adrese žádní lidé? Tak to si myslím, že bude právě ono. Internet je takových nabídek plný, zázračnými léky počínaje a tímto konče.

Myslet můžete, argument žádný. Vše jen domněnky.

Na uvedené adrese není uvedena žádná kontaktní osoba, žádní majitelé,nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma odpad na vanu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]