Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme v koupelně vanu a při sprchování mužu za sebou zavřít shrnovací stěnu z plexisla. Chlěli bychom namontovat vanová dvířka. Je možná montáž dvířek když máme shrnovací stěnu? Jaká by byla celková cena montáže atd? Děkuji.
Ne, jde jim o vanová dvířka pro seniory. Nedávno na ně probíhala reklamní kampaň. Já osobně je považuji za nesmysl (a to jsem senior) - vstoupit do vany, napustit vodu, vykoupat se, vypustit vodu, vystoupit z vany - nedokážu si sám sebe představit
Vybourání staré vany - 4000,-
Nová vana s dvířky -35000,-
Osazení vč.materiálu ...3500,-
Připojení na odpad ,vodu - 3000,-
Vyzdění vč.obkladu a doplnění obkladu nad vanou, revizní dvířka ...5000,-
Pomocný materiál ,doprava, odvoz vany na sběrný dvůr ...3000,-
Celkem odhad 53.500,-
Velmi rychlá kalkulace bez znalosti konkrétní situace
Zajímaly by mě však zkušenosti někoho, kdo to má. Protože stačí malá nečistota kolem těsnění dvířek a dvířka potečou.. Stejné zkušenosti mám s dvířky pračky, kdy stačí jen chlup z kočky aby tekla.
Většinou si lidé kupují schůdky, sedátko do vany,madla a sprchový závěs, kvůli mobilitě
Tak kontakt ano, ale právě to, že firma se zašťiťuje známými osobnostmi - p. Mišík...v kontaktech neuvedené žádné jméno zodpovědné osoby , ve mě vyvolává dojem neseriózní firmy. Jak asi vše probíhá? Přijde "vyškolený" pracovník s flexou a vyřízne otvor do obezdívky vany a do vany samotné? Pak vloží předem připravený rám s dvířky a vše zasilikonuje? Při vstupu do vany se vana ani nepohne a těsnění všude drží? Záruka 5 let a pak nezvedají telefony při reklamaci? Sídlo firmy fiktivní a na adrese žádní lidé? Tak to si myslím, že bude právě ono. Internet je takových nabídek plný, zázračnými léky počínaje a tímto konče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.