Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzemni souhlas VaK

Od: martinvalenta odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Chceme na jare postavit pergolu na zahradě,tak jsme se vydal na stavebni úřed aby mi řekli co a jak.

Takové vyřizování jako je životní prostředí,CHKO atd nenbyl vůbec žádný problém.

Potom mi pozastavil stavební úřad další jednání,že musímdoložit vyjádření od RWE,O2,Vak a ČEZ..

Všechny už mám hotové,ale od Vak ještě nemám žádné stanovisko.Je to skoro už měsíc a nikdo mě vůbec ještě neinformoval.

Poslal jsem jim žádost on-line přes email,když jsem nedostal žádné stanovisko za 14-dní,tak jsem to poslal znova,říkal jsem si jestli se to třeba někde po cestě neztratilo,ale zase nic.

Zajímalo by mě do jaké doby mi musí Vak vydat to stanovisko,protože jestli to nedoložím na Stavebním úřadě ještě do dalšího měsíce,tak se to bude celé stornovat a to bych nerad když už jsem to všechno vyřídil a oblítal.

Když bych musel jet na vedení Vak osobně tak bych to měl cca 80 km za cesty tak i zpět,ale pokud nebude jiného východiska tak tam budu muset osobně zajet,ale asi by mi to stanovisko nedali hned na počkání že nebo ano?

Děkuji za odpověď Martin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrea1*
hodnocení

0x

Když mám problém, tak se snažím domluvit napřed telefonicky. Buď dojde k objasnění nebo se dohodnu na termínu osobní návštěvy, abych nešla zbytečně. Takže radím, napřed do VaKu zavolejte, aby jste nejel 80 km zbytečně.

martinvalenta
hodnocení

To jsem samozřejmně udělal po těch 14 dnech a bylo mi řečeno,že to stačí poslat emailem s vyplněným formulářem a přiidat k tomu situační nákres na mapě k katastru.

To vše jsem samozřejmně udělal.

Martin

hodnocení

0x

lhůta je 30 dní.

martinvalenta
hodnocení

Děkuji moc za odpověď,tak to dají asi příští týden vědět.Už jsem byl z toho trochu nervózní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]