Nejste přihlášen/a.
Mám tu další dotaz, byl bych rád za osobní zkušenosti.
Nevím jaký druh aromadifuzéru vybrat. Už jsem přečetl recenze, osobní zkušenosti jsou nejlepší.
V čem je lepší aromadifuzér než aromalampička?
Dokáže provonět místnost o objemu 30m2?
děkuju
Aromadifuzér funguje dle nastavení, aromalampa chvíli a musíte ji raději hlídat, oba dva do cca 20m2. Pak jsou ještě automatické osvěžovače vzduchu nebo s rozprašovačem, tyto jsou už pro větší plochy...
Koupila jsem ho jako legraci velkému vnukovi. Moc se mi líbil na několika pultech recepce. Foukal příjemnou vůni a svítil. Koupila jsem ho spíše jako hračku a také tak je používán. Bývá v ceně 250 - 3.000kč. Na netu některé frmy nabízejí i vůničky. Já jsem vybírala větší, protože obsah vody mají některé tak maličký, že se musí stále dolévat.
Já jsem vlastně neodpověděla na otázku. U aromalampičky vdechujete kouř, spaliny z bůhví čeho. U difuzeru vdechujete vůni, protože pára je v maličké koncentraci a rychle se rozptýlí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.