Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s aromadifuzéry

Od: boban® odpovědí: 5 změna:

Mám tu další dotaz, byl bych rád za osobní zkušenosti.

Nevím jaký druh aromadifuzéru vybrat. Už jsem přečetl recenze, osobní zkušenosti jsou nejlepší.

V čem je lepší aromadifuzér než aromalampička?

Dokáže provonět místnost o objemu 30m2?
děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Aromadifuzér funguje dle nastavení, aromalampa chvíli a musíte ji raději hlídat, oba dva do cca 20m2. Pak jsou ještě automatické osvěžovače vzduchu nebo s rozprašovačem, tyto jsou už pro větší plochy...

hodnocení

Zkusím klidně i ten automatický osvěžovač, to může být ok!

darsi
hodnocení

2x
Taky jsem si poridila aromadifuzer a uz se nekde vali zahrabany... Narozdil od aroma lampicky, kterou s laskou pouzivam i nadala,ackoliv je pece o ni asi trochu narocnejsi nez o difuzer... Asi vam ten pozadovany objem mistnosti provoni.. :)

hodnocení

2x

Koupila jsem ho jako legraci velkému vnukovi. Moc se mi líbil na několika pultech recepce. Foukal příjemnou vůni a svítil. Koupila jsem ho spíše jako hračku a také tak je používán. Bývá v ceně 250 - 3.000kč. Na netu některé frmy nabízejí i vůničky. *mir* Já jsem vybírala větší, protože obsah vody mají některé tak maličký, že se musí stále dolévat.

doplněno 06.05.24 07:22:

Já jsem vlastně neodpověděla na otázku. U aromalampičky vdechujete kouř, spaliny z bůhví čeho. U difuzeru vdechujete vůni, protože pára je v maličké koncentraci a rychle se rozptýlí.

hodnocení

0x

Doma mám tuhletu srandu.

No provonět dokáže.

Ale asi jsem nějaký lenivý, bo jsem jí naplnil a zapl všehovšudy 5x za celý loňský rok, letos vůbec..:-D

Zkušenosti s aromadifuzéry

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]