Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba plechového bazénu Azurou (Mountfield)

Od: janmach odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, rád bych v nejbližší době postavil plechový kruhový bazén Azuro, který se prodává v Mountfieldu. Tento bych rád z poloviny zapustil do země. Prosím o radu, jak tak učinit. Jak širokou dělat základovou destku? Z boku mám dát jen nopovku a polystyrén? Jakou šíří polystyrénu? Obetonovávat ještě? Mám v plánu dát bazénovou filtraci cca 5 metrů od bazénu do dřevěné boudy? Jakou trubku mám pro tento účel táhnout v zemi? Mockrát děkuji za cenné rady a zkušenosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na vsetky otazky by vam mali odpovedat priamo u predajcu, v navode k bazenu su specifikovane poziadavky, ako ma vyzerat stavebna priprava.

Odporucam zvazit, ci to chcete celkovo alebo ciatocne zapustat to zeme, naklady na bager, beton a vystuzne siet prevysia cenu bazenu.

janmach
hodnocení

Rád bych do budoucna klasický zapuštěný bazén, ale z důvodu bezpečnosti a financí nyní volím tuto možnost.

jirib
hodnocení

0x
Hlavně pokuď budeš teprve kopat a betonovat,tak už jsi měl dávno začit...
janmach
hodnocení

Děkuji za přínosnou odpověď. Nyní už vím, jak mám ve stavbě pokračovat. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]