Dobrý den, v aplikaci Tesco Balakryl v nabídce není (ani jiné barvy/nátěry). Zboží v online obchodě i v reálném je prý stejné, tak nebude ani v kamenném. Zdravím! doplněno 04.05.24 17:31: Nemáte zač.
Tak to asi na ten eshop nevidí, protože v "mém"hypermarketu Tesco u Avionu barvy prodávají. Mají tám pár základních sprejů, pár ředitel i nějakè lazury a tuším jsem tam i nějaké vodou ředitelné viděl. Ale je to taková nespolehlivá nabídka, někdy je tam jen pár kousků a v jiných menších obchodech ji mívají ještě dost omezenější. doplněno 04.05.24 20:27: Spíš než "celostátní nabídka"bude tazatele asi zajímat, jestli mají Balakryl aktuálně v jemu dostupném Tesku. Někdy bývá v akci, ale aktuálně u nás žádnou nevidím, jen na Slovensku: tesco.sk/... Prostě jak jsem psal, pravidelně tam není, ale občas něco v polici i tak mají. Je to loterie, nedá se na to spolehnout. Kdyby na tom záleželo, dá se tam zavolat. doplněno 05.05.24 14:27: Jen pro info, právě jsem v Tesku ve Vančicích a Balakryl maji. Bílý, hnědý, černý.
Rovnou píši, že nevím. Je to to samé, jako kdyby jste mě poslal pro svačinu. Proto musím odpovědět, že když píšete dotaz, máte jistě přístup k internetu a vyhledat si materiál jestli je v obchodě, patří k základní gramotnosti, tak jako dříve umět číst,psát a počítat. Takže si myslím, že to zvládnete sám. Nemyslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.