Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte náhodou zdali se prodává balakryl i v tescu? Nebo alespoň něco tomu podobné?
1x
doplněno 04.05.24 17:31: Nemáte zač.
0x
doplněno 04.05.24 20:27: Spíš než "celostátní nabídka"bude tazatele asi zajímat, jestli mají Balakryl aktuálně v jemu dostupném Tesku.
Někdy bývá v akci, ale aktuálně u nás žádnou nevidím, jen na Slovensku:
tesco.sk/...
Prostě jak jsem psal, pravidelně tam není, ale občas něco v polici i tak mají. Je to loterie, nedá se na to spolehnout. Kdyby na tom záleželo, dá se tam zavolat.
doplněno 05.05.24 14:27: Jen pro info, právě jsem v Tesku ve Vančicích a Balakryl maji. Bílý, hnědý, černý.
0x
Rovnou píši, že nevím. Je to to samé, jako kdyby jste mě poslal pro svačinu. Proto musím odpovědět, že když píšete dotaz, máte jistě přístup k internetu a vyhledat si materiál jestli je v obchodě, patří k základní gramotnosti, tak jako dříve umět číst,psát a počítat. Takže si myslím, že to zvládnete sám. Nemyslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.