Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balakryl v tescu

Od: makyk odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevíte náhodou zdali se prodává balakryl i v tescu? Nebo alespoň něco tomu podobné?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, v aplikaci Tesco Balakryl v nabídce není (ani jiné barvy/nátěry). Zboží v online obchodě i v reálném je prý stejné, tak nebude ani v kamenném. Zdravím!
doplněno 04.05.24 17:31: Nemáte zač.
makyk
04.05.24 14:02
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x
Tak to asi na ten eshop nevidí, protože v "mém"hypermarketu Tesco u Avionu barvy prodávají. Mají tám pár základních sprejů, pár ředitel i nějakè lazury a tuším jsem tam i nějaké vodou ředitelné viděl. Ale je to taková nespolehlivá nabídka, někdy je tam jen pár kousků a v jiných menších obchodech ji mívají ještě dost omezenější.
doplněno 04.05.24 20:27: Spíš než "celostátní nabídka"bude tazatele asi zajímat, jestli mají Balakryl aktuálně v jemu dostupném Tesku. ;)
Někdy bývá v akci, ale aktuálně u nás žádnou nevidím, jen na Slovensku:
tesco.sk/...
Prostě jak jsem psal, pravidelně tam není, ale občas něco v polici i tak mají. Je to loterie, nedá se na to spolehnout. Kdyby na tom záleželo, dá se tam zavolat.
doplněno 05.05.24 14:27: Jen pro info, právě jsem v Tesku ve Vančicích a Balakryl maji. Bílý, hnědý, černý.
Balakryl v tescu
ben®
tomkk - pro tazatele byla asi důležitější informace, že v základní/celostátní nabídce tento prodejce barvy (a konkrétně Balakryl) nemá.

hodnocení

0x

Rovnou píši, že nevím. Je to to samé, jako kdyby jste mě poslal pro svačinu. Proto musím odpovědět, že když píšete dotaz, máte jistě přístup k internetu a vyhledat si materiál jestli je v obchodě, patří k základní gramotnosti, tak jako dříve umět číst,psát a počítat. Takže si myslím, že to zvládnete sám. Nemyslíte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]