Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit.
Zakoupil jsem led pásek 12V, 12W/metr.
Potřebuji zapojit vedle sebe 3 metrové kusy. Poradí mi nebo nakreslí schéma jak to zaletovat (propojit).
A další dotaz : je k tomuto zapojení vhodné trafo pro jed pásky - Napájecí zdroj zásuvkový, trafo 12V - 3A Vstupní napětí: 110-240V AC Výstupní napětí: 12V DC/3A Spínaný zdroj pro vnitřní použití Energetické třída: A Homologace: CE, RoHRS U
Díky moc za rady
Zdenouš
To trafo je akorát, mělo by to být bez problémů.
Zapojení vedle sebe, tedy paralelně? Pak spojit u všech tří pásků plusy a také mínusy a připojit ve správné polaritě na zdroj. Pokud to chcete vypínat vypínačem, doporučil bych vypínač dát na primár trafa.
Díky za odpověď , nějak tak jsem si to myslel jen jsem to potřeboval potvrdit. Osvětlení mám nad další akvárium. K vypínání mohu použít SONOFF časovač který mi ovládá první akvárium ,ale raděli bych použil pokud je to možné Sinkor LED Wifi Control který přes mobil mohu nařídit na stmívání a rozednívání.
Ještě jednou díky za odpověď Zdenouš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.