Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchynský led pásek pod linkou

Od: tomjev® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám v kuchyni v lince horní patro skriněk led pásek čidlo na dotyk a když ho rozsvítím prstem tak se mi led pásek po pár vteřinách zhasne a to takhle nejmín 3x za sebou když to chci znova rozsvítit dotykem nevíte prosím kde by mohla být chyba?Adaptér mám na skřínce a ten je v pořádku nebo si myslíte že ne a je potřeba koupit nový nebo to bude někde v drátech špatný dotyk,kontakt?Nebo doporučíte na reklamaci?Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte to špatně spájené a je tam studený spoj

hodnocení

Nahoře jsem dva drátky dal víc do te čokoládky co tam je jinak víc stím dělat nemohu,takže radíte dát jako reklamaci?Mělo by to být v záruce bude asi potřeba elektrikář je to tažené ten kabel za linkou.

Ale to není v čokoládě ale na led pásku. Reklamujte u toho, kdo to pájel. Bude to někde u toho dotykového vypínače

hodnocení

Dobře,děkuji za info

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]