Nejste přihlášen/a.
Prosím o rady ohledně zrcadla do koupelny. Nikdy jsem nekupoval zrcadlo a chci se přeptat abych nekoupil špatně.
Koupil bych zrcadlo zřejmě v hobby marketu. Nebudu vybírat ty se zabudovaným osvětlením (na zdi nad umyvadlem je svítidlo).
Potřebuji vědět jestli všechna zrcadla co prodávají jsou do koupelny nebo jen některá? Občas vidím že některá zrcadlo od krajů jakoby korodují - domnívám se že od vlhkosti. Tak jestli zrcadla do koupelny jsou nějak ošetřená?
Jak se zrdcadlo připevňuje k obkladu? Jsou tam nějaké háčky na hmoždiny, nebo lepící páska či lepí se to třeba silikonem či lepidlem? Obklad v koupelce není rovný, ale má reliéfní vlnky. (jestli je to obtíž)
V jaké výšce by mělo zrcadlo začínat a v jaké končit? (máme výšku 165-175cm)
Pokud je něco dalšího na co si dát pozor při výběru prosím na upozornění.
Děkuji moc
Mám zrcadlo v koupelně už asi tak 30 let. Koupila jsem se zabroušeným okrajem, nechtěla jsem žádný rám, říkala jsem si, že by do rámu stékala třeba vysrážená pára a mohlo by to zlobit. Po těch letech stejně už začíná dole malinko oprýskávat.
Na zadní straně zrcadla jsou nějak připevněná kovová oka. Zrcadlo lze za ně pověsit jak na výšku, tak na šířku, na skobičky ve hmoždinkách.
Kupte zrcadlo na zavěšení, ne na přilepení. To už by nešlo nikdy sundat. Výška se volí tak, aby oči směřovaly přibližně do 3/4 výšky zrcadla.Praktické je zrcadlo se skřínˇkou a úložným prostorem. Tedy jedno nebo dvoukřídlové dveře a poličky uvnitř.Získáte tak další prostor na uklizení kartáčků,zubní pasty atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.